OW és az internet

2011.02.14. 12:56

Ma reggel megtörtént. Azaz mégsem. Jött a szerelő, hogy na akkor most beszereli a netet. Ez meg is történt szépen, de miért is ne, valamilyen okból kifolyólag nem tudtuk regisztrálni a netet, így ott voltunk ahol a part szakad, így felkerekedtünk hát az egyetem felé.

Komoly öt perc alatt odaértünk, megtaláltuk rögtön a campust is, nagyon szép a főépület, a többi szárny ugyan cseppet szovjetes, de azért nincs okunk panaszra (a képen a közgáz fő épülete van). Szépen meghallgattuk az előadását a koordinátor csajnak meg a kari erasmus network tagjai is mutattak egy videót, aztán szépen feliratkoztunk minden lehetséges bulira és programra, amit csak találtunk. Ma este International party lesz, ahol Erasmus Student Network kártyával - amit okosan előre beszereztünk - 50% kedvezményt kapunk a pia árából. Lesz majd bowling, partyvillamos és mindenki főz nemzeti kaját vacsora is, valamint a hétvégén összerázótábor, szóval ez a hét igen sűrűnek ígérkezik. Kaptunk (vettünk) még egy welcome packet is, van benne minden, cue-s póló, tolltartó, tollak, energiaital, térképek, stb. 

Megismerkedtünk egy magyar leányzóval, Kriszta a neve, a BGF-ről jött. és nagyon aranyos. Elég lazán veszi ugyan a dolgokat, mert még szállása sincsen, szóval nem aggódik sokat a dolgokon. Valószínűleg ma este felugrik hozzánk alapozás céljából az Internatonal Party előtt, mert a gyülekező tőlünk olyan 10 percre lesz a Main Square-en. Elvileg még van két magyar csaj, de ők nem voltak ott az orientáción, szóval még titok fedi kilétüket, remélem hamarosan megismerem őket.

Hazaérve fogtam és kozmikus erőim segítségével sikeresen megszereltem az internetet, szóval már arról írok! El kéne mennem valami általános szerelőnek, aki mindent meg tud javítani csupán kézrátétellel! :D

Egyelőre ennyi, úgy néz ki máris teljesítettem a heti egy bejelentkezést. Ki tudja, még a végén rendszeresen fogok írogatni. :)

Szerző: Maja

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://maja.blog.hu/api/trackback/id/tr172660359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ivyke 2011.02.14. 21:47:37

Ügyike vagy nagyon, tanítsd már meg nekem is, hogyan kell mindent megszerelni, megjavítani:D

Ivyke 2011.02.14. 21:48:28

Ügyike vagy nagyon, tanítsd már meg, hogyan kell mindent megjavítani, megszerelni! :D

Puszika
süti beállítások módosítása